כרטיס קיפול דגלונים

 הכרטיס נקרא כך על שם ה"דגלים" הקטנים שצצים עם הפתיחה.. אבל בהיעדר שם טוב יותר פשוט תרגמתי את שמו מאנגלית flag fold card.

עדיין לא ייעדתי אותו לשום דבר אז לא רציתי להוסיף כיתובים, אך כמובן שהוא מתאים לכל אירוע.. אפשר אפילו להחליף את הריבועים המדוגמים בתמונות.
השתמשתי בסטאק fields of love .







תמיד טוב שיש בארכיון עוד כרטיס קליל ומרשים לא?
אז קדימה לעבודה

מה צריך:

1. קארדסטוק חלק בגודל 8 * 6 
2. קארדסטוק מדוגם בגודל 10 * 6
3. חמישה ריבועי קארדסטוק חלק בגודל 2 * 2 
4. חמישה ריבועים מדוגמים בגודל 3/4 1 * 3/4 1



מה עושים:

1. חורצים את הקארדסטוק החלק בצד הארוך ב - 4. זהו כרטיס הבסיס שלנו בגודל קלאסי של 6*4

2. חורצים את הקארדסטוק המדוגם בצד הארוך ב - 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
    עוברים על קווי הקיפול עם עצם קיפול ולאחכ מכן מקפלים בצורת אקורדיון כך שיווצרו שלוש גבעות



3. מניחים דבק בשתי הכנפיים הגדולות של דף האקורדיון ומדביקים לקצוות הכרטיס.
    לא להניח דבק על החלק האמצעי.





4. מדביקים את הריבועים המדוגמים על ריבועי הקארדסטוק החלק. מניחים דבק בצד האחורי של הריבועים רק על חצי ומדביקים אותם בתפזורת על גבי גבעות האקורדיון.




מדוגמים לכרטיס מבחוץ:
2 יחידות בגודל 3/4 3 * 3/4 5 

אפשר להוסיף סגירה כלשהי כי הכטיס לא שטוח. אני עשיתי הפעם חבק משאריות אבל אפשר גם חוט אופים / סרט או כל דבר שעולה בדעתכן.




יצירה נעימה ♡

אבישג פרסי 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אלבום מיוחד - כריכה רכה (עדי בן לולו)

קייס לשוקולד ותה - הדרכה

כרטיס מהמם לכל אירוע- קרן סביליה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אלבום מיוחד - כריכה רכה (עדי בן לולו)

אלבום 6'' עם כיסים גדולים- הדרכה

קייס לשוקולד ותה - הדרכה