קייס לשוקולד ותה - הדרכה

" חורף , גשם מטפטף על העורף
חורף ... וקרררר ..."

נכון שזה תירוץ מעולה מעולה להשקיע 2 דפים וחצי שעה כדי לפנק חברה בשוקולד ותה?! תוסיפי ספל חמוד וזה מושלם!

השתמשתי בשני סטאקים אהובים סימפל לייף החדש, ושאריות מהסטאק חורף שאני ממש אוהבת גם.
הבסיס ג'ינס 350 גרם ממש מושלם עבור זה כי נותן יציבות וצבע שמח.












**הדרכה באינצ'ים**

לקייס עצמו: 
דף בסיס בגודל 1/4 9 * 8
חורצים בצד הארוך ב - 1/4 4 , 5

כיס לטבלת השוקולד:
דף בסיס בגודל 6 * 6 
בשלוש פאות חורצים ב - 1/2 , 1

גוזרים ומקפלים לפי התמונות:







מעטפות לתיונים:
שלושה דפי בסיס בגודל 3/4 5 * 3/4 3
בצד הארוך חורצים ב - 1/4 3
בצד הקצר חורצים ב - 1/2 , 1/4 3

גוזרים ומקפלים לפי התמונות


שימו לב לגזור את הקנפיים של החלק הקטן


אפשר לעגל פינות כפי שעשיתי


להניח דבק לא עד הסוף. אפשר לסגור, לסמן עם עיפרון ואז לדעת עד לאן הדבק צריך להגיע




כפול 3



מדוגמים:
עבור הקייס עצמו בפנים ובחוץ - ארבע יחידות בגודל 1/8 4 * 7/8 7 
עבור השלדה - שתי יחידות בגודל 5/8 * 7/8 7
עבור מעטפות התיונים - שלוש יחידות בגודל 5/8 2 * 3/8 2
עבור הכיס לשוקולד - יחידה אחת בגודל 7/8 3 * 7/8 4


ממליצה קודם לדגם הכל , או לפחות רק את הקייס ואז להרכיב יחד.
לא לשכוח סרטים אם מעוניינים בכך, לפני הדבקת המדוגמים החיצוניים..

מרכיבים הכל יחד:
בצד שמאל מדביקים את הכיס
בצד ימים מדביקים את המעטפות של התיונים אחת על השניה - קודם את העליונה ביותר.


מחכה לראות את המתנות המתוקות שלכן 🤍

אבישג פרסי.

תגובות

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אלבום מיוחד - כריכה רכה (עדי בן לולו)

מוגש באהבה- הדרכה- קרן סביליה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אלבום מיוחד - כריכה רכה (עדי בן לולו)

אלבום 6'' עם כיסים גדולים- הדרכה