מעמד שבשבת ל4 או 6 תמונות

 חברה שלי העלתה לפייסבוק כמה תמונות בודדות ומהממות של טיול משפחתי. היה קשה להישאר אדישה לזה וממש רציתי להכין לה משהו קטן לנצור את התמונות האלה לא רק בפייסבוק. חיפשתי רעיונות בפינטרסט והגעתי למעמד (שיכול להתקפל אז יכול להיות גם אחלה כרטיס) שקוראים לו "שבשבת".

היו הרבה גירסאות! בסוף הגעתי למה שרציתי, עם שינויים קלים..

הכנתי לכן שתי גירסאות - 4 תמונות ו-6 תמונות.

השתמשתי בשני סטאקים חמודים חמודים של קרן שבאו לי טוב עם הצבעים השמחים שלהם למה לאמה ו - טיול השנה.

אגב ..... אחרי כל זה חזרתי לתמונות של החברה משם הכל התחיל ולצערי ראיתי שכולן לרוחב 😅
כך שלמעשה, עדיין אין לי משהו למסור לה מחר בעבודה..










ההדרכות באינצ'ים

מעמד שבשבת 4 תמונות

עבור העמוד: דף בסיס בגודל 1/4 4 * 1/2 4
                  לחרוץ בצד הארוך ב - 1 , 2 , 3 , 4

לעבור על הקיפולים עם עצם קיפול, להניח דבק על הלשונית שנוצרה ולסגור למלבן חלול.

עבור הכנפיים: 4 יחידות בגודל 3/4 2 * 1/4 4

להניח דבק על כל פאות העמוד (כל פעם על פאה אחת) ולהדביק את הכנפיים.




מדוגמים:
4 יחידות בגודל 5/8 2 * 1/8 4
4 יחידות בגודל 5/8 1 * 1/8 4 


מעמד שבשבת 6 תמונות

עבור העמוד: דף בסיס בגודל 1/4 4 * 5 
                  לחרוץ בצד הארוך ב - 3/4 , 1/2 1 , 1/4 2 , 3 , 3/4 3 , 1/2 4 






עבור הכנפיים: 6 יחידות בגודל 3/8 2 * 1/4 4



להניח דבק על כל פאות העמוד (כל פעם על פאה אחת) ולהדביק את הכנפיים.







מדוגמים:
6 יחידות בגודל 3/8 1 * 4
6 יחידות בגודל 1/8 2 * 4


הצעה הגשה נוספות: 

- את העמוד אפשר להכין מדף מדוגם במקום בסיס, ולקפל אותו כך שהצד המדוגם כלפי פנים. כך למעשה החלק הפנימי לא יהיה "משעמם" (את החלק החיצוני לא רואים כלל מכיוון שהכנפיים מודבקות עליו).

- ניתן להגדיל ולהקטין ממש בקלות לפי גודל של כרטיס או תמונות שאתן רוצות להדביק.

- אפשר בצד אחד להדביק תמונה ולצידה, בחלק הצר יותר, לכתוב כמה מילים על התמונה. ממש כמו מיני קטן שעומד על השולחן.



מחכה לראות את הכרטיסים המפנקים שלכן.

אבישג פרסי.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אלבום מיוחד - כריכה רכה (עדי בן לולו)

קייס לשוקולד ותה - הדרכה

כרטיס מהמם לכל אירוע- קרן סביליה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אלבום מיוחד - כריכה רכה (עדי בן לולו)

אלבום 6'' עם כיסים גדולים- הדרכה

קייס לשוקולד ותה - הדרכה