כשבא לפנק - מארז לשוקולד (עדי בן-לולו)

 כשבא לפנק - מארז לשוקולד (עדי בן-לולו)


לפעמים מתחשק לנו לפנק בשוקולד, וכמובן שבעולם היצירה זה לא מתקבל על הדעת שפשוט נניח חבילת שוקולד על השולחן . ולכן לקראת יום השוקולד (לא שאני צריכה תרוצים לשוקולד, אבל נחמד שיש) - הכנתי לכן הדרכה פשוטה וקלילה להענקת חבילת שוקולד למי שתרצו לפנק.

שימו לב - הגובה של המארז נקבע לפי חבילת השוקולד. אני השתמשתי במילקה. אם שמתן שוקולד אחר, בדקו שהגדול מתאים. אם לא - שנו על פי צורך.

כלים שצריך - 

טרימר

עצם קיפול

לוח קיפול

דבק

מספריים


להכנה:

יש צורך בשני חלקי קארדסטוק בסיס 

האחד בגודל - 4 * 1/2 6, זה גב המארז.

השני בגודל  - 4 * 6, הכיס. נחרוץ בצד הארוך ב 1/2 ו- 1 משני הצדדים, ובצד הקצר נחרוץ בצד אחד 1/2 ו-1.


לדיגום כפי שאני עשיתי, יש צורף בשני חלקים - 

פנים הכיס (הגב) - 5 * 7/8 3

על הכיס - 7/8 3 * 7/8 2


החלק שמהווה את גב המארז יחכה לסוף, נתחיל בהכנת הכיס. 

לאחר החריצה זה החלק שיש לכן - 




את הריבועים הקטנים שנוצרו נחתוך - 


נקפל, נדביק וניצור את הכיס.








נדביק את הכיס על הגב.



כעת נדגם (אם לדגם את הכיס לפני ההדבקה, אני אישית מעדיפה אחרי) את המארז שלנו.

נדביק את המדוגם של גב המארז, כך שהוא מעט בתוך הכיס, נוודא שיש שוליים זהים למעלה.

נדגם את הכיס גם כן, אני קישטתי בעזרת החיתכים המקסימים שיש בשני המארזים - שלכת ו- SIMLPE LIFE.


כל שנותר הוא לשים את השוקולד. אני העברתי את השוקולד לתוך שקית נילון (זה רלוונטי אם אתן נותנות את השוקולד קרוב לזמו ההכנה, אחרת חבל שהוא יאבד מהטריות שלו.


והנה תמונות של המוצר הגמור - בתאבון :)








תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אלבום מיוחד - כריכה רכה (עדי בן לולו)

מוגש באהבה- הדרכה- קרן סביליה

קופסת תכשיטים

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אלבום מיוחד - כריכה רכה (עדי בן לולו)

אלבום 6'' עם כיסים גדולים- הדרכה

קייס לשוקולד ותה - הדרכה