מארז עפרונות - מתאים גם לעבודה עם ילדים (עדי)

מארז עפרונות  - מתאים גם לעבודה עם ילדים (עדי)




אני משוגעת על עפרונות ועטים מיוחדים. כל פעם שאני מוצאת כאלו אני קונה, גם במחירים משוגעים קלות. ככה זה כשיש התמכרות.
תחילת שנת הלימודים זה זמן אהוב במיוחד, כיוון שאז החנויות מתמלאות בכל טוב מהסוגים הללו.
מאחר ויש לי כל כך הרבה, ואני גם תמיד אוספת עוד, שמחתי ממש לראות שבקיט של מרץ, קרן כללה עפרונות מושלמים, והחלטתי שמגיע להם בית של ממש.

ותגידו - את הרקעים המושלמים לצילום של קרן כבר ראיתן?

מדובר בהדרכה ממש פשוטה, שבגדול יכולה להיות מוכנה גם משאריות.
אפשר להכין מדף מדוגם דו צדדי או חד צדדי, ואפשר גם להכין מקארדסטוק חלק ולדגם בשאריות.

מה צריך?
  1. טרימר.
  2. לוח קיפול ועצם קיפול.
  3. דבק דו"ץ.
  4. קארדסטוק חלק ושאריות מדוגם או קארדסטוק מדוגם.
  5. קישוטים.
  6. עפרונות.
ניגש להכנה -

נחתוך קארדסטוק בגודל 12 * 1/4 2 (שמתן לב שזה אומר שאפשר להכין 5!!!! קופסאות מדף מדוגם)
נחרוץ בצד הקצר ב 1/2 מכל צד.
נחרוץ בצד הארוך ב - 1/2, 8, 1/2 8
נגזור לשוניות ונשים דבק דו צדדי כמו בתמונה שלפניכם - 


אם השתמשתן בקארדסטוק חלק כמוני, אז כדאי לדגם עכשיו. המדוגם הוא בגודל של 1/8 1 * 3/8 3.
גמסתבכות עם שש עשריות? פשוט חתכו לפי העין. זה לא מסובך.

מי שרוצה הסבר על שש עשריות בכל זאת הנה הוא - 
הבסיס של אינצ' הוא 4, ועל כם כל חלוקה שלו תהיה בכפולות הללו (כמו בשיטה המטרית שזה 10)
ולכן אינצ' מכיל 4 רבעים, 8 שמיניות ו-16 שש עשריות. את המידות ניתן לראות בכל סרגל, אלו הקווים הקטנים ביותר בסרגל ובכל אינצ' יהיו 16 כאלו.


נעבור עם עצם קיפול על הקווים


הדבקת הקופסה מתחילה מלמעלה, נסגור את שתי הלשוניות פנימה

ועכשיו נקפל את הלשוניות שלמטה לתוך הקופסה, ונרים את החלק התחתון פנימה גם כן, כך שיווצר לנו כיס



נוסיף קישוט שנרצה ו- זהו.
זה הכל.

הקופסה הראשונה לוקחת איזה 10 דקות ואחרי זה, זה כבר עניין של 2-5 דקות עבודה.










תגובות

  1. עדי מארז עפרונות קסום מעוצב להפליא תודה על ההדרכה

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אלבום מיוחד - כריכה רכה (עדי בן לולו)

קייס לשוקולד ומשוויצון- קרן סביליה

קייס לשוקולד ותה - הדרכה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

אלבום מיוחד - כריכה רכה (עדי בן לולו)

אלבום 6'' עם כיסים גדולים- הדרכה

קייס לשוקולד ותה - הדרכה